Originele titel: The digital transformation of people management
Door: Oxford Economics.
Publicatiejaar: 2012

Overal ter wereld, in zo’n beetje iedere industrie en ieder land, maken bedrijven een niet eerder vertoonde transformatie door. Drie jaar na de wereldwijde financiële crisis, blijven markten instabiel, maar de adoptie van technologie gaat razendsnel. Dit veroorzaakt enorme veranderingen in de manier waarop bedrijven opereren. Zoals in het rapport van SAP, AT&T, PwC, Citi and Cisco uit 2011 wordt genoemd, is de wereldmarkt onder kritieke invloed van vier ‘digitale megatrends’. Deze trends, mobiliteit, data-analyse, cloud computing en social media, hervormen overal organisaties.

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.