The open talent economy

Door: Deloitte
Taal: Engels

Elke generatie denkt dat hij leeft in een tijd van weergaloze verandering. En ze hebben misschien ook allemaal wel gelijk. Maar vandaag de dag is verandering veel sneller en complexer. Leiders zien trends voorbij komen en ze maken constant keuzes: Waar moeten we in investeren? Welke veranderingen kunnen we negeren? Elk klein moment van reflectie kan genoeg zijn om een belangrijk buigpunt te missen.

Een paar jaar vooruitkijkend, zien we dat een groot deel van de mensen die vroeger “voor” je werkten, niet meer je werknemers zijn. Dat is moeilijk te bevatten maar het kan weleens een goede verandering zijn voor iedereen – als je er klaar voor bent.

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.