Learning about learning agility

Door: Adam Mitchinson en Robert Morris
Taal: Engels

In tijden van verandering moeten leidinggevende meer agile zijn dan ooit. Aanpassen aan nieuwe organisatiestrategieën, werken met verschillende culturen, omgaan met tijdelijke, virtuele teams, en nieuwe taken vragen allemaal om flexibiliteit en een agile werkhouding. Maar wat betekent “agile”? Zijn sommige leidinggevende er beter in dan anderen en hoe kan dit? Onderzoekers bij the Center for Creative Leadership (CCL®) en Teachers College, Columbia University, hebben deze vragen onderzocht. Zij komen met een aantal belangrijke conclusies voor leidinggevenden die in de huidige turbulente tijden willen gedijen.

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.