Titel: Trends in global employee engagement

Door: AON
Taal: Engels

Hoe bereid bent u, is uw bedrijf en uw talent om te veranderen wanneer prestaties dreigen te veranderen? Zakelijke leiders dreigen geconfronteerd te worden met ongekende uitdagingen veroorzaakt door gelijktijdige macro-economische, technologische, demografische en sociale trends. Deze trends hebben een groot aantal zakelijke uitdagingen veroorzaakt zoals: de consolidatie en verstoring van de industriële sector, het veranderen van de klant en de klantaanvraag, de beschikbaarheid van talent,  veranderende eisen van het personeel, veranderende verwachtingen van het personeelsbestand naar bedrijven toe.

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.