The future of HR

Door: Accenture
Taal: Engels

De HR-afdeling is vaak belast met het winnen van de war for talent. Maar net als veel organisaties kampen ze met een dynamische en complexe omgeving. Het is tegenwoordig belangrijker en moeilijker om de juiste werknemers te vinden en behouden. Om de uitdagingen van HR-werknemers te begrijpen, heeft Accenture een meerjarig onderzoek uitgevoerd, “The Future of HR”. Hieruit zijn tien trends naar voren gekomen die HR-medewerkers moeten kennen en begrijpen. Hoe moet HR veranderen en wat zijn de vijf technologische voorwaarden?

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.