Het ontcijferen van de waardepropositie

Originele titel: HR cloud technology: Deciphering the value proposition
Door: Ernst & Young
Publicatiejaar: 2014

Doordat HR-technologie zich aanpast aan de snel veranderende workforce, neemt ook nieuwe software een vlucht. Vooral software met sociale, mobiele en analytische mogelijkheden. Veel Fortune-500 bedrijven zijn bezig met een upgrade of implementatie van een nieuw HR-systeem. Hierbij moeten HR-organisaties beslissen tussen lokale enterprise resource planning (ERP) en cloud ERP. Hoewel beiden voor- en nadelen bieden, is het belangrijk om de keuze te baseren op de specifieke behoeften van je organisatie. De juiste HR-technologie kan HR- én business-strategieën integreren, waardoor aan meer complexe eisen wordt voldaan.

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!
 

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.