Tags: AON, employee engagement, global, trends, werknemerbetrokkenheid, whitepaper

Wereldwijde trends in werknemers betrokkenheid 2015

De financiële gevolgen van een geëngageerde workforce zijn belangrijk. Uit dit onderzoek blijken consistent statistisch significante relaties tussen een hogere betrokkenheid van de werknemer en de financiële prestaties. Maar hoeveel? En heeft een toename van de betrokkenheid effect op de omzet?

Make engagement happen

De financiële gevolgen van een geëngageerde workforce zijn belangrijk. Uit dit onderzoek blijken consistent statistisch significante relaties tussen een hogere betrokkenheid van de werknemer en de financiële prestaties. In eerdere studies werd gevonden dat een verhoging van 5% in de medewerker zijn betrokkenheid gekoppeld is aan een stijging van 3% van de omzet in het volgende jaar. Maar is betrokkenheid op zich zelf voldoende om duurzame prestaties te realiseren?

Download hier de whitepaper door AON

Tags: AON, employee engagement, global, trends, werknemerbetrokkenheid, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE