8 trends op de arbeidsmarkt in 2018

De arbeidsmarkt in het ene jaar kan totaal verschillen van het jaar daarop. Om bij te blijven moet je niet alleen met de veranderingen meegaan, maar er óók op anticiperen. Daarom heeft Integron de trends voor de arbeidsmarkt in 2018 gesignaleerd. Welke zijn dit? En hoe kunnen we daarop inspelen?

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit. Dat betekent dat het als werkgever moeilijker wordt om de juiste mensen binnen te halen. Inspringen op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt is daarom meer dan een must. Hoe zorg je ervoor dat potentiële medewerkers graag bij jouw organisatie komen werken, en hoe behoud je ze vervolgens ook? Waar kan je als organisatie nog het verschil maken? Integron heeft onderzoek gedaan naar de werkbeleving in Nederland, uit het rapport constateerden zij 8 trends voor de arbeidsmarkt in 2018.

Lees verder

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE