Transparantie en balans zijn de toverwoorden voor Caroline Van Nieuwkerk, HR-directeur bij ISS Nederland. ‘Ik hou ervan om eerlijk te zijn. En het eerlijke gesprek voer ik ook, daar waar mogelijk, met mijn mensen. Dat is niet altijd leuk maar wel respectvol, het geeft uiteindelijk altijd lucht en brengt vooruitgang.’

‘Moed en een onafhankelijke positie innemen zijn cruciale ingrediënten voor transparantie’, vervolgt Van Nieuwkerk. ‘Binnen ISS is People & Culture, dat is bij ons HR, het geweten van de organisatie en wij zitten heel erg in de kern van de business. Van mij en mijn collega’s wordt verwacht dat we breed over de business nadenken  en we zijn altijd bezig om met de People-agenda ons bedrijf mooier en beter te maken. Daar hoort ook bij dat je echt durft te zeggen wat je vindt. Wanneer je het gevoel hebt dat er iets op het spel staat waardoor je niet vrijuit kunt praten, dan ben je minder effectief.’

Lees verder

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.