Heb jij ze al in je agenda staan? Op 21 september en 27 november staan de eerste twee meet-ups gepland! De meet-ups staan respectievelijk in het thema van neuroplasticiteit (boost your brain!) en werken aan je vitaliteit dankzij gamification.

Zien we jou bij deze interessante en prikkelende meet-ups in B. Amsterdam? Nog niet ingeschreven? Laat via dit formulier weten aan ons of je er bij bent. In totaal kunnen er vanuit het team membership 3 collega’s aanwezig zijn. Hebben zij nog geen account bij ons, geen probleem, vul hun namen in bij het formulier en we zorgen ervoor dat jullie allemaal op de lijst staan.

Gepost door Rachelle Wagner

Rachelle is binnen HRcommunity verantwoordelijk voor alle content. Ze redigeert en creeërt content en onderhoudt contacten met de bloggers. Voordat ze bij HRcommunity terecht kwam heeft ze gewerkt als copywriter en redacteur. Ze heeft ervaring opgedaan in tijdschriftenland bij titels zoals JAN Magazine. Sinds begin 2017 zet ze haar eerste stapjes in HR-land.