Samen met Be More You organiseert HRcommunity op 21 september de eerste meet-up voor members. Hoe kun je gedrag nu blijvend veranderen? Wat is daarvoor nodig? Deze meet-up staat geheel in het teken van je brein.

Benieuwd naar de echte oorzaak achter ineffectief gedrag? We ervaren vooral de effecten ervan: stress, vermoeidheid en onzekerheid. Wil je dit blijvend veranderen, dan moet je bij de bron zijn: je brein.

Door onder andere je hersenactiviteit te meten, laten we je tijdens deze meet-up zien op welke manier je in staat bent om het natuurlijk leervermogen van je brein gericht in te zetten. En hoe je daardoor je professionele effectiviteit en persoonlijk geluk vergroot. Zo worden onderbewuste reflexen zichtbaar én krijg jede input die cruciaal is om gedrag te veranderen!

Als member van HRcommunity kan jij (en collega’s!) bij deze meet-up aanwezig zijn. Alles weten over ons membership? Kijk dan hier. Wil je eerst even oriënteren of het membership iets voor jou is? Tot een week na de eerste meet-up kun je nog kosteloos annuleren. We zien jullie heel graag op 21 september!

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.