‘Er zit meer in je cirkel van invloed dan je denkt’

Ook hij stapt regelmatig op een van de hometrainers op kantoor, zegt Henk-Jan Maas, HR-directeur bij zorgverzekeraar ONVZ en oud-marinier. Gezondheid en duurzame inzetbaarheid staan dan ook hoog op zijn HR-agenda.

In het weekend staat Henk-Jan Maas geregeld langs de zijlijn van het hockeyveld om zijn zoons aan te moedigen. In sporten komt voor hem veel samen: gezond leven, maar ook verantwoordelijkheid nemen, samenwerken, doorzetten en willen winnen. Vóór zijn werkend leven wedstrijdzeilde hij op hoog niveau: ‘Toen heb ik veel dingen geleerd die ik tot op de dag van vandaag in mijn werk kan gebruiken. Zoals omgaan met verlies. Het is altijd zo makkelijk om de schuld voor verlies buiten jezelf te leggen. Te zeggen: de wind stond verkeerd, het lag niet aan mij. Maar daar word je niet beter van.’

Lees verder

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.