Tags: HRtop100

Henk-Jan Maas

’’Er zit meer in je cirkel van invloed dan je denkt’

Ook hij stapt regelmatig op een van de hometrainers op kantoor, zegt Henk-Jan Maas, HR-directeur bij zorgverzekeraar ONVZ en oud-marinier. Gezondheid en duurzame inzetbaarheid staan dan ook hoog op zijn HR-agenda.

In het weekend staat Henk-Jan Maas geregeld langs de zijlijn van het hockeyveld om zijn zoons aan te moedigen. In sporten komt voor hem veel samen: gezond leven, maar ook verantwoordelijkheid nemen, samenwerken, doorzetten en willen winnen. Vóór zijn werkend leven wedstrijdzeilde hij op hoog niveau: ’’Toen heb ik veel dingen geleerd die ik tot op de dag van vandaag in mijn werk kan gebruiken. Zoals omgaan met verlies. Het is altijd zo makkelijk om de schuld voor verlies buiten jezelf te leggen. Te zeggen: de wind stond verkeerd, het lag niet aan mij. Maar daar word je niet beter van.’

Lees verder

Tags: HRtop100
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE