‘Neem jezelf niet te serieus’

Stop met HR als werkverschaffing. Die boodschap kan Raymond van Snek, CHRO bij detacheringsbedrijf Maandag®/Whoohoo®, niet vaak genoeg benadrukken. Hij schafte het beoordelings- en functioneringssysteem af en introduceerde flexibele vakantiedagen voor alle medewerkers op de vestigingen en het hoofdkantoor. ‘Geen HR voor HR. Gebruik je gezonde verstand.’

‘Ik ben een nuchtere Rotterdammer,’ zegt Van Snek. Maar, blijkt al snel, ook een heel avontuurlijke Rotterdammer. Zo begon hij zijn loopbaan in het onderwijs, als leerkracht en later conrector, ging toen de luchtvaart in, was zelfs korte tijd steward bij Martin Air en vervolgens unit manager cabin crew bij KLM, belandde als trainer en manager bij onder meer Deloitte en Eneco, waarna hij opnieuw de oversteek waagde naar Maandag®.

Lees verder

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.