Je had het ongetwijfeld al in de gaten: HRcommunity is vernieuwd! Vanaf dit najaar kun je van alles vinden op onze nieuwe website: denk aan video’s, whitepapers en natuurlijk interessante blogs. Én ook al onze online magazines!

Dat niet alleen, je kunt vanaf nu ook lid worden van de community. Op die manier gaan je nog meer de diepte in dankzij verschillende kennissessies, exclusieve content én kaarten voor ons jaarlijks event.

Om je alvast wegwijs te maken in alle veranderingen, wat je kunt verwachten van ons de komende tijd en je even mee te nemen naar het begin van HRcommunity, hebben we dit online magazine samengesteld. Zo heb je alles op één plek.

 Lees het magazine

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.