Hans van der Loo en Patrick Davidson doen al 5 jaar onderzoek naar de energie van werkend Nederland. Energie is namelijk de beste voorspeller van succes in organisaties. In deze podcast onthullen zij de cijfers van 2018, hoe staat het ervoor?

Luisteraars van de podcast kunnen het onderzoekswhitepaper, waar Davidson en Van der Loo aan refereren, gratis downloaden.

 

Arjen Banach

Gepost door Arjen Banach

Spreker & Dagvoorzitter | Chief Happiness Officer bij Cosis Mijn naam is Arjen Banach en ik ben expert op het gebied van leiderschap, organisatiecultuur en positieve psychlogie. Als spreker, trainer en dagvoorzitter heb ik het geluk dat ik wekelijks op het podium mag staan om mensen door heel Nederland te inspireren en vermaken. Naast mijn lezingen help ik organisaties van het bouwen van organisatiecultuur in de breedste zin van het woord. Mijn belangrijkste uitgangspunt hierbij is hoeje als organisatie energieker kan worden. Ik geloof dat energie de grondlegger is van geluk en succes. Als er energie in een organisatie zit, dan zijn medewerkers gelukkiger en productiever en worden resultaten sneller en beter behaald. Die organisaties die zich durven te focussen op hoe medewerkers betrokken en gelukkig te maken zullen zich de komende jaren echt gaan onderscheiden.

1 opmerking

  1. […] stemming onder werknemers is momenteel slechter dan ooit. Dit is het resultaat van jaarlijks onderzoek naar de energie van werkend Nederland, dat is uitgevoerd bij meer dan 5.000 werknemers. Het […]

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.