Hans van der Loo en Patrick Davidson doen al 5 jaar onderzoek naar de energie van werkend Nederland. Energie is namelijk de beste voorspeller van succes in organisaties. In deze podcast onthullen zij de cijfers van 2018, hoe staat het ervoor?

Luisteraars van de podcast kunnen het onderzoekswhitepaper, waar Davidson en Van der Loo aan refereren, gratis downloaden.

 

Arjen Banach

Gepost door Arjen Banach

Inspirator, Spreker & Dagvoorzitter | Chief Happiness Officer Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij is ook de host van de podcast 'Energie aan het Werk'.

2 opmerkingen

  1. Avatar

    […] stemming onder werknemers is momenteel slechter dan ooit. Dit is het resultaat van jaarlijks onderzoek naar de energie van werkend Nederland, dat is uitgevoerd bij meer dan 5.000 werknemers. Het […]

  2. Avatar

    […] je meer lezen over het onderzoek? Download het via de site van HRcommunity. Daar vind je tevens een link naar de podcast ‘Energie aan het werk’ waar de onderzoekers de […]

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.