We zijn steeds meer nieuwe functies aan het toevoegen op ons platform, om zo onze leden nog beter te kunnen faciliteren en te ondersteunen. Nieuw: een forum speciaal voor onze leden!

Naast het team membership dat we voor HR-teams aanbieden, hebben we nu ook een individueel online lidmaatschap. We hebben deze in het leven geroepen, omdat we merkten dat er steeds meer behoefte ontstaat aan een plek waar HR-professionals écht met elkaar onderling discussies kunnen aangaan, maar ook van gedachten kunnen wisselen. Kortom, de diepte in, zonder dat er een overload is aan nutteloze informatie of promoties – iets wat we tegenwoordig steeds vaker op platformen zoals Linkedin tegenkomen.

Om hier gebruik van te maken, vragen we een kleine jaarlijkse bijdrage. Niet alleen kan je dan overigens het forum op, maar krijg je ook toegang tot verschillende tests, die we de komende tijd alleen maar meer zullen gaan aanvullen. Zo kun je bijvoorbeeld een talentmeting doen, aangeboden door L&D Support. En wat dacht je van vier exclusieve online magazines per jaar?

Benieuwd naar het lidmaatschap? Klik bovenaan op ‘Word lid’ of hieronder op de button. Hopelijk verwelkomen we jullie snel op onze nieuwe portal!

Word lid!

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.