Elke organisatie krijgt er hoe dan ook mee te maken: een digitale transformatie. Het ene bedrijf zit er middenin, terwijl andere nog aan de vooravond staan van een digitale revolutie. Eén ding is in elk geval zeker: bedrijven moeten er mee aan de slag.

Eind augustus kwamen verschillende HR-directeuren en wetenschappers bij elkaar om het over één ding te hebben: hoe digitaal klaar zijn hun organisaties en de wereld daarbuiten? In deze whitepaper duiken we samen met de HR-directeuren in die vraag. Op welke manieren gaat bijvoorbeeld TomTom om met de digitale transformatie? Hoe houdt ING zijn werkende populatie digital? Op welke innovatieve manieren gaat Thales om het onderwerp? In deze whitepaper komt het allemaal aan bod!

Wil je het hele rapport bekijken? Log hieronder in of registreer je gratis als lid van HRcommunity en krijg onbeperkt toegang tot alle content!

 

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.