Gisteren was de spannende halve finale van HR Talent of the Year 2018! Vier teams streden de hele dag met én tegen elkaar.  Tijdens de serious game van Rvdb namen de HR-talenten het tegen elkaar op. Het ging hard tegen hard. Maar wie gingen er uiteindelijk door naar de finale?

In de halve finale werden de 16 halvefinalisten verdeeld in vier teams. Elk moesten zij aan de slag met een verandervraagstuk voor het fictieve bedrijf Relodi. De teams gingen onmiddellijk aan de slag. We zagen bloed, zweet en tranen. Maar ook mooie oplossingen en inspirerende visies. Aan het einde van de dag was het tijd voor de teams om hun oplossing te presenteren aan het MT. Stuk voor stuk kwamen de teams met goede ideeën en rake vragen. Maar helaas konden er maar 8 door naar de grote finale op 30 november. Wie zijn dat uiteindelijk geworden?

In willekeurige volgorde:

  1. Willemijn Boskma
  2. Arjen Banach
  3. Lotte van Buul
  4. Yorinda Lommers
  5. Melissa van den Broeke
  6. Isabelle van den Berg
  7. Anneke Nobel
  8. Rogier Scholten

Staat jouw favoriet er niet tussen? Niet getreurd, want alle halvefinalisten maken wél nog kans op de publieksprijs. Op 1 november gaan de stembussen open, dus houd onze website in de gaten!

Benieuwd hoe de dag eruit zag? Bekijk hieronder het Twitter-verslag!

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.