Niet alleen de HR-directeuren zijn verwikkeld in een verwoede strijd om de publieksprijs van de HRtop100 Awards 2018, maar óók onze jonge HR-talenten zijn deze maand stemmen aan het binnenhalen om HR Talent of the Year 2018 te winnen. Met de finale op 30 november al in zicht, wat is de tussenstand?

De talenten weten hun netwerk goed aan te sporen! We hebben letterlijk duizenden stemmen zien binnenstromen. Maar zijn die aantallen genoeg om een plek in de top 5 te bemachtigen? Het aantal stemmen ligt dichter dan ooit bij elkaar, dus kan er nog van alles veranderen de komende dagen….. Staat jouw favoriet er dus niet tussen? Geen paniek, breng je stem uit als je dat nog niet hebt gedaan door op deze link te klikken óf roep je netwerk op om voor dit HR-talent te stemmen. 

En de top 5 in alfabetische volgorde is….

Anneke Nobel
Ellen Weghorst
Isabelle van den Berg
Lotte van Buul
Yorinda Lommers

 

Avatar

Gepost door Eveline Lek