Afgelopen vrijdag 30 november 2018 vond de finale van HR Talent of the Year 2018 plaats bij Oracle; de kers op de taart na een lange strijd door een groep jonge HR-talenten. Voor de publieksprijs hebben alle halvefinalisten stemmen verzameld en voor de vakjuryprijs hebben zij eerder gestreden tijdens de kwartfinale en halve finale, en streden de acht overgebleven finalisten vrijdag verder. Onder leiding van de winnares van vorig jaar, Iris Zonneveldt, zien we alle  presentaties van de finalisten op basis van een business case van HFM Talentindex.

Na acht mooie presentaties en een lastig juryoverleg was het tijd voor de finale van de dag: de awarduitreiking!

Allereerst de publieksprijs. Wij heeft de meeste stemmen verzameld via social media, bij opa’s, oma’s, collega’s, vrienden en buren? Met luid applaus werden ze onthaald… Van nummer drie naar nummer één: Lotte van Buul, Ellen Weghorst en Yorinda Lommers!

En dan waar al die finalisten de hele dag voor gestreden hadden, de vakjuryprijs. Na wikken en wegen en overleggen en discussiëren was de jury eruit. De nummers drie en twee zijn achtereenvolgens Arjen Banach en Willemijn Boskma en het HR Talent of the Year 2018 is geworden… Isabelle van den Berg! Ze wordt onthaald met een staande ovatie en luide aanmoedigingen. Een mooie afsluiting van een spannende dag en afgelopen maanden. Deze dag sloten we traditiegetrouw af met een welverdiende borrel.

Winnaar publieksprijs


Met dank aan de sponsoren van dit jaar: Oracle, AON, Rvdb, Trainers Academie en HFM Talentindex.

Bekijk de foto’s van de finale hier!

Avatar

Gepost door Eveline Lek