Vanuit bijna niets beginnen in een grote organisatie met HR. De één schrikt ervoor terug, de ander doet niets liever. Chris Overbeek behoort tot de laatste categorie. Tot voor kort was hij HR-directeur bij ALDI Holding B.V. in Nederland. Zijn inzet in Nederland viel op: hij is namelijk recent begonnen als HR Directeur bij ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG in Duitsland.

Sinds de zomer pendelt hij heen en weer tussen Nederland en Duitsland. Ons ontmoet hij bij het hoofdkantoor van ALDI Holding B.V. in Culemborg, de plaats waar hij de afgelopen twee jaar als HR-directeur werkte aan een overkoepelend HR-beleid. ‘Er was nog veel ruimte voor verbetering,’ zegt hij glimlachend.

Lees verder op de website van de HRtop100 >>

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.