Organisatieveranderingen weinig effect? Altijd weerstand? Onderzoek van Thijs Homan legt uit hoe dat komt. Deze video gaat over de betekenissen die we met elkaar creeëren en zo de bedrijfscultuur vormen. Hier is enorm moeilijk grip op te krijgen en het is nóg moeilijker te sturen. Deze video geeft inzicht en handvatten.

Gepost door Bart Ravesloot

Als student HRM zit Bart middenin alle verschillende onderwerpen die HR kent. Van strategische personeelsplanning en recruitment tot ontwikkelen en e-learning, Bart weet van alles wat af en maakt regelmatig filmpjes en artikelen om deze kennis te delen. Bart's dag is compleet als hij een berichtje krijgt van iemand die geholpen is door zo’n filmpje of artikel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.