Dit is het eerste blogbericht uit de serie “De 5 aanbevolen artikelen van de maand”. Hiermee besteden we extra aandacht aan de artikelen die jij het meest interessant vindt! Laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

De 4C’s van leren: zo zorg je voor adoptie van leren binnen je organisatie

Binnen de employee experience vormt leren de rode draad. Dat begint al bij de pre-boarding en een medewerker blijft leren tot aan de offboarding.

Zes tips hoe je van veranderen een contactsport maakt

In contactmoment ligt vaak veel informatie verscholen die essentieel is om tot een echte verandering te komen. Het artikel geeft je zes tips om van veranderen een contactsport te maken.

Werken met resonantie bij burn-out: een alternatieve intake als insteek

Burn-out is een groot probleem. Als coach zul je dan ook met enige regelmaat mensen tegenkomen die met burn-outklachten rondlopen. Met begeleiding kun je veel voor deze mensen betekenen. Maar op welke manier?

PostTraumatische Groei: Een positieve blik op burn-out

Juist tijdens moeilijke momenten in iemands leven, bijvoorbeeld tijdens een burn-out, zijn de mogelijkheden tot ontwikkeling bijzonder groot. Hoe? Door PostTraumatische Groei te realiseren.

Impact WAB voor HR: de kosten voor flexibel en tijdelijk personeel stijgen

Het kabinet wil met de WAB de kosten- en risicoverschillen tussen contractvormen verminderen. Het is zeker dat de WAB grote financiële- en organisatorische gevolgen heeft voor het tijdelijke personeelsbestand van je organisatie. Maar hoe krijg je inzicht in de impact voor jouw organisatie?

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.