HR Talent of the Year is een jaarlijkse competitie die georganiseerd wordt door HRcommunity. De awards staan in het teken van talent, innovatie & verbinding. Want talent alleen is niet voldoende. Het vraagt om visie, ondernemerschap en impact om vernieuwende keuzes te maken en de weg vrij te maken naar de top van HR Nederland. HRcommunity biedt HR-helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium.

Natuurlijk is het geweldig om er met de titel vandoor te gaan, maar het hele traject alleen al is een rijke, leerzame ervaring. Tijdens de rondes staan co-creëren, netwerken en persoonlijke ontwikkeling centraal. Maar er is ook ruimte voor plezier en het leren kennen van je vakgenoten en HR-leiders. 

Werkt er in jouw organisatie een talent die deze titel verdient of durf je zelf het avontuur aan te gaan? 

Nomineren HR Talent of the Year

Benieuwd naar hoe dat er dan uitziet? Hieronder vind je een impressie van vorig jaar. 

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.