In één oogopslag vijf artikelen die wij jou aanbevelen? Lees dan snel verder. Laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

HRtop100-barometer: dit zijn de 3 belangrijkste HR-onderwerpen in de directiekamer

HRtop100 barometer HR directie

Wat zijn de belangrijkste thema’s in HR, nu en de komende tijd? Lees de belangrijkste thema’s en uitdagingen op HR-gebied volgens HR-leiders van onder andere Schiphol, AFAS, Jumbo en TomTom.

Onboarding – het startpunt voor ontwikkeling en performance management

onboarding perfomance management ontwikkeling

Veel organisaties hebben een onboardingsprogramma. Maar weinig organisaties hebben ontwikkeling en performance management hierin ingebed, hoewel dit wel verstandig is. Lees in dit artikel waarom en hoe!

Sterkere strategische positie met Total Workforce Management: ontwikkel HR-beleid voor al je werknemers

Total Workforce Management

Om je strategische uitdagingen te halen, is een andere kijk nodig op HR-beleid. Wat levert Total Workforce Management op voor jouw organisatie?

Acht tips voor een gezonde leefstijl op de werkvloer

Gezonde leefstijl werkvloer vitaliteit

Gezonde en fitte medewerkers verzuimen minder, zijn productiever, werken langer door en zijn gelukkiger in hun baan. Maar hoe kan je als HR-professional een gezonde leefstijl op werkvloer stimuleren? Krijg acht tips voor een gezond eetpatroon van je medewerkers.

Wendbaarheid kan je leren

Wendbaarheid kan je leren

Succesvolle, wendbare organisaties werken vraaggericht. Hoe zorg je dat je werknemers autonomie opeisen? Empowerment gaat over het geven van vertrouwen!

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.