Het is je vast niet ontgaan dat we vol in de stemmaand zitten van de HRtop100. En er is nogal wat te kiezen dit jaar. Van hoogleraren zoals Bram Steijn tot ondernemers als Tom van der Lubbe deelden hun visie met ons. Ook de groep HR-eindverantwoordelijken die we spraken is divers: van het onderwijs zoals de UvA, tot aan de zorg, de farmacie en de telecombranche. Overal waren HR-leiders bereid om hun kennis en visie met ons te delen. Voor ieder wat wils dus. Je hoort het allemaal in de podcasts.

Maar hoe weet je in al die diversiteit welke podcast voor jou interessant is? Daar hebben wij wat op gevonden! Iedere podcast start met het beantwoorden van de volgende 5 stellingen:

  • De kerntaak van HR is…
  • Een goede HR-directeur is…
  • Het lastigste van ons vak is…
  • Het laatste dat ik geleerd heb is…
  • Werken gaat in essentie over…

Je weet dus in de eerste seconden al waar de HR-leider of wetenschapper zich mee bezighoudt en of de podcast wat voor jou is. Laat ons weten welke HR-leider en welke wetenschapper volgens jou de beste antwoorden heeft gegeven en beloon hem of haar met jouw stem!

Benieuwd naar de visie van de HR-leiders? Klik hieronder op hun naam en luister de podcast!

Stemmen kan nog tot 1 december en op 12 december wordt bekendgemaakt wie er gewonnen heeft op het jaarlijkse HRtop100 event.

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.