1. Nú is het tijd voor een carrièreswitch (en zo doe je dat)

Work in Progress is de podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei. In deze podcast interviewen Maaike Bos en Jan Meijroos sollicitatie-expert Aaltje Vincent. Hoe kom je aan de juiste mensen, wat bespreek je met hen, hoe word je ‘arbeidsmarktklaar’ en hoe maak je die carrière-switch? Luister de podcast hier.

2. Soms is maar een klein dingetje nodig

Één klein dingetje kan je leven soms compleet veranderen. Wat dat kan zijn, dat verkent de podcast Something You Should Know met Mike Carruthers als presentator. In elke aflevering interviewt hij experts op hun vakgebied. Ze geven advies om je te helpen met het besparen van tijd en geld, carrière maken en relaties verbeteren. Luister de podcast hier.

3. Naar een hoger niveau tillen

Wat doen succesvolle mensen om succesvol te zijn? Don Hutcheson zoekt het samen met je uit in de podcast Discover Your Talent Do What You Love. Build a Career of Success, Satisfaction and Freedom. Don geeft adviezen om je te helpen je leven en carrière naar een hoger niveau te tillen. Hierbij komen onder andere de onderwerpen educatie, carrière, life planning en persoonlijke ontwikkeling  aan bod. Luister de podcast hier.

4. Vragen en antwoorden over werk

Rens de Jong gaat met je op zoek naar jullie vragen en antwoorden over werk in Werkverkenners. Hij gaat in op onderwerpen zoals bedrijfscultuur, teambuilding, sollicitatiegesprekken, forenzen, thuiswerken en concentratie. Luister de podcast hier.

Meer horen?

Volg Lagerweij op LinkedIn en ontvang inspirerende podcasts in je tijdlijn. Of zet hier de eerste stap naar een wendbaar 2020!

Gepost door Jitze Reeder

Jitze Reeder maakt potentie vrij bij bedrijven en personen. Zijn jarenlange ervaring als communicatiestrateeg en merkbouwer in binnen- en buitenland zet hij nu in het HR-veld in. Als commercieel directeur en senior consultant bij Lagerweij, richt hij zich op het formuleren van een collectieve ambitie, het positioneren van de leiders van morgen en het betrekken van bevlogen mensen. Lagerweij is het HR-adviesbureau voor maximaal mens effect op uw organisatiedoelen. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal. Samen met u ontwikkelen onze specialisten programma’s voor duurzame effectiviteit, doelgericht leiderschap en nieuwe vormen van samenwerking. Altijd op basis van harde data en een waarderende benadering. Want hoe uitdagend uw organisatiedoel ook is, uiteindelijk maakt een unieke menselijke eigenschap het verschil. Dat noemen wij Het Mens Effect.

Laat een opmerking achter.