De CleverConnect-groep, leider op het gebied van werkgelegenheid en werving, zet zich samen met La French Tech-spelers in door de video-oplossing ‘Visiotalent Live’ aan organisaties ter beschikking te stellen, waardoor bedrijven en sollicitanten elkaar kunnen ontmoeten, zonder de software te installeren.

Er zijn verschillende maatregelen aangekkondigd om bedrijven te ondersteunen en te helpen het hoofd te bieden in deze moeilijke periode.

“Platforms mobiliseren om te vechten tegen het Coronavirus”

Na de oproep van Cédric O om La French Tech te mobiliseren, nam CleverConnect als geëngageerd HR Tech burgerbedrijf dat graag wil bijdragen aan de uitoefening van zakelijke activiteiten, het besluit om te reageren op het verzoek van de staatssecretaris verantwoordelijk voor Digitaal. CleverConnect biedt daarom alle organisaties die dat willen gratis de video-oplossing “Visiotalent Live” aan. Deze module biedt recruiters en kandidaten de mogelijkheid om per video af te spreken, zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd verbonden worden om de kandidaat te ontmoeten.

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.