We zitten allemaal veel voor de computer en nog eens extra nu door alle meetings die ook digitaal plaats vinden. Genoeg blijven bewegen is dus van cruciaal belang en vooral gedurende de dag. Wist jij dat 10 minuten bewegen je stress niveau tot wel 40% kan verlagen?

Dus hierbij een korte workout van Welly trainers Bianca en Tjendo! Even een 10 minuten break en mocht je zo je best doen dat je echt gaat zweten, no worries je hebt vast een douche thuis. Zet ‘m op!

Geïnteresseerd in de personal wellbeing app & coaching voor jouw organisatie? Welly heeft nu een speciaal WellyCares 3 maanden programma beschikbaar tegen kostprijs! Check het hier.

Hang in there!
Stress less & Be well

Kim de Graaf

Gepost door Kim de Graaf

Wij geloven in de kracht van beweging. In een nieuwe wereld. Met groter bewustzijn, meer balans en oog voor onze mentale en fysieke gezondheid. Waarin technologie en de mens elkaar versterken. Zonder burnouts.