“Een professionele sporter wil gewoon bewegen. Dat zit in zijn DNA. Wanneer de mogelijkheden om te trainen beperkt worden zal de sporter altijd oplossingsgericht denken: wat kan wel?” Aan het woord is Francesco Wessels. Als teamleider bij het ‘High Performance Team’ van de sportkoepel NOC*NSF begeleidt hij sinds 2012 de bondscoaches van TeamNL. De coach van de coaches dus eigenlijk.

Op welk moment besefte jij dat de coronacrisis ons allemaal gaat treffen?

“Dat was toen we een Nederlandse sportster die in Milaan woont terug naar Nederland wilden halen. Dat lukte niet, er waren geen vluchten beschikbaar. De week daarna volgden een aantal maatregelen die groot effect hadden op ons allemaal, dus ook op de sporters en coaches.”

[…]

Het volledige artikel lezen?

Klik hier

Gepost door De Coronakrant

De Coronakrant is een online platform voor ondernemers en werkgevers om kennis en ervaringen met elkaar te delen in plaats van allemaal zelf het wiel uit te moeten vinden. Het is een online ontmoetingsplek met columns, informatieve artikelen, interviews en praktijkverhalen- en voorbeelden over de gevolgen van het coronavirus op Nederlandse werkgevers en ondernemers. Het doel? Elkaar niet infecteren, maar inspireren!

Laat een opmerking achter.