Het zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving is één van de kerntaken van iedere werkgever. En nu, in een tijd van het coronavirus en de grote impact hiervan op ieders leven, een topprioriteit. De werkomgeving is voor vele namelijk van de een op andere dag verplaatst naar hun thuis. Great Place To Work Nederland werkt sinds vorige week ook geheel digitaal en opent daarmee 13 thuiskantoren. Waar moet je als organisatie aan denken, hoe houd je verbinding met elkaar en wat voor type leiderschap past hierbij?

Goed werkgeverschap draait om het handelen op basis van vertrouwen – leiderschap dat verantwoordelijkheid durft te geven en ruimte biedt. En het vraagt om verbondenheid – verbinding met je collega’s en samen met elkaar de schouders eronder te zetten. Dit vraagt om voldoende betekenisvolle interacties met elkaar.  Nu zelfs meer in tijden van crisis waarin we minder bij elkaar in de buurt zijn. Hoe faciliteer je dat als organisatie?

[…]

Het volledige artikel lezen?

Klik hier

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.