Veel bedrijven zijn op zoek naar de juiste modus in deze tijd van crisis. Wat zijn nu de juiste stappen om te nemen en is de timing hierin wel goed? Regeer je uit angst, of regeer je vooruit met veel tijd en aandacht voor je medewerkers?

Juist nu is het belangrijk om te luisteren naar je medewerkers en daarvoor ontwikkelde Integron, in co-creatie, een speciale COVID-19 survey voor NEN. De COVID-19 Pulse Survey is ook voor jouw organisatie beschikbaar. Binnen een week live, snel resultaat en snel acteren. Hoe gaat het met jouw medewerkers?

“Juist nu kunnen wij als NEN het verschil maken naar onze medewerkers.” Het inzicht van nu helpt ons om de wereld van morgen (nog) beter in te vullen.” – Rik van Terwisga, CEO van NEN


Lees meer & ga naar de survey

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.