We love HR

De European Association for People Management (EAPM) heeft 20 mei uitgeroepen tot Internationale HR-dag. Morgen vieren we in Nederland en tal van andere landen het belang van Human Resource Management. Uiteraard ondersteunt NVP, netwerk voor HR-professionals, deze dag van harte. Onder meer met een oproep aan HR-professionals om op sociale media te delen waar je trots op bent.

NVP vindt het goed dat er waardering is voor HR-professionals en voor het werk dat zij doen. Ook is het belangrijk dat er aandacht is voor het belang van HR in organisaties.

Deze dag, en daarmee aandacht voor Human Resource Management, is juist in deze coronatijd essentieel. HR speelt een sleutelrol in het begeleiden van de vele werknemers die van de ene op de andere dag thuis moesten gaan werken, zowel op het gebied van externe en flexibele werkmethoden, als die van fysieke en mentale gezondheid en welzijn. En zij buigt zich in de tussentijd ook over de vraag welke invloed deze crisis heeft op het werken in de toekomst en hoe zij dit vorm gaat geven. Een flinke uitdaging. En daar mogen we best even bij stilstaan.

NVP roept HR-professionals op om op Internationale HR-dag te delen waar hij of zij trots op is. Dat kan op LinkedIn, Facebook of Twitter onder de hashtag #HumanResourcesDay. Ook is het mogelijk om op de NVP-website afbeeldingen te downloaden (zoals een We??HR-sticker). Ga hiervoor naar NVP-hrnetwerk.nl. Hier staan ook nog een heleboel andere goede redenen om Internationale HR dag te vieren.

Waar is NVP zelf trots op? “Dat we er in slagen om HR-professionals samen te brengen en te prikkelen. Niet voor niets is ons motto Vertrouwd, Verbindend en Verrassend. Wij zijn er trots op dat we als vereniging de afgelopen maanden waarde hebben kunnen toevoegen aan het werken in het nieuwe normaal en blijven dat natuurlijk ook in de nabije toekomst doen.”

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.