Werkgevers popelen om hun bedrijven weer op te kunnen starten, werknemers om weer aan de slag te gaan. Mits voor iedereen de veiligheid gewaarborgd is natuurlijk! Bovenop alle andere zaken waar (ondernemend) Nederland momenteel wakker van ligt, is er die prangende vraag: op welke manier kan ik mijn bedrijfsvoering voortzetten met inachtneming van alle geldende (en voortdurend aan wijzigingen onderhevige) regels?

Voor Bob Looman, directeur/eigenaar van creatieve bureau Eventions waren de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus direct voelbaar. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten besloot hij de kennis en expertise van zijn bedrijf in te zetten op een zinvolle manier: het bieden van ondersteuning aan ondernemers door hen goede en duidelijke communicatie en richtlijnen voor werken tijdens covid-19 te bieden. Nu lanceert hij Eventions nieuwste concept: Samen Veilig Werken.

Samen Veilig Werken

Samen Veilig Werken is een communicatieplatform dat organisaties handvatten biedt om on- en offline, beleid te voeren en eenduidig te communiceren tijdens de corona-pandemie. De richtlijnen worden continu aangepast naar de laatste adviezen van het RIVM, waardoor de informatie altijd up-to-date is. Door deze heldere communicatie gaan medewerkers weer met een veilig gevoel naar werk. Looman: ‘De basis van ons concept bestaat uit verschillende on & offline communicatiemiddelen, zoals o.a. een informatiezuil bij de entree, bureaudisplays, stickers, posters en een eigen website. De communicatiemiddelen zijn geheel aan te passen aan de huisstijl van de organisatie en het is mogelijk branche- of bedrijfsspecifieke richtlijnen toe te voegen en te voorzien van iconen. Samen Veilig Werken biedt een basispakket vanaf 975 euro dat eenvoudig uit te breiden is op basis van de grootte, het aantal vestigingen en specifieke behoeften van de organisatie.

Over Eventions

Eventions is een creatief bureau dat organisaties adviseert op het gebied van HR en communicatie. De kracht van Eventions is het positief vertalen van een boodschap door de juiste mix van communicatie en activaties toe te passen. Eventions adviseert al meer dan 20 jaar organisaties als KPMG Meijburg & Co, PVH, Bouwend Nederland en Enexis.

Over Bob Looman

Bob Looman is sinds de opstartfase betrokken bij Eventions en is sinds 2008 eigenaar van het bedrijf. Hij heeft gedurende die tijd een divers klantenbestand opgebouwd met relaties die soms al twintig jaar standhouden. Dit zegt iets over het vertrouwen van de klant, en de kracht en kwaliteit van Eventions.

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.