Nu het verplicht is een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer en er steeds meer medewerkers richting kantoor komen, is een initiatief als TUBBY zeer welkom. Deze samenwerking tussen Nederlandse en Engelse partners zorgt ervoor dat je jezelf en anderen kunt beschermen, terwijl het er ook nog goed uitziet. En wij geven er drie weg! Om kans te maken op één van de drie TUBBY facemasks, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen.


Verdienen jouw hardwerkende medewerkers wel een actueel en origineel cadeau in deze gekke periode? Bij TUBBY kun je mondmaskers bestellen en eventueel laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Speciaal voor de leden van HRcommunity hebben wij een kortingscode geregeld waarmee je korting krijgt op iedere aankoop.

Kortingscode

De prijs van een TUBBY is €15,99. Met kortingscode #HRCOMMUNITY betaal jij nog maar €13,50 per facemask.

Bestellen van grotere aantallen met logo

  • Bij een bestelling van 250 TUBBY facemasks betaal je €11,50 per stuk.
  • Bij 500 stuks of meer betaal je €10 per TUBBY. Vanaf 500 stuks kun je de TUBBY facemasks gratis laten bedrukken met jullie logo, een tekst of slogan.
  • Bij 1000 stuks betaal je nog maar €9 per TUBBY. Bij 1000 stuks kun je de TUBBY gratis laten bedrukken met jullie logo, een tekst of slogan, worden deze gratis geleverd en ontvang je voor elke TUBBY een gratis opberg-etui.
SHOP NU JOUW TUBBY

Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan de winactie

Deze winactie sluit op 15 juli om 12:00 uur

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.