In recent onderzoek van het CNV geeft 34% van alle werkenden aan dat in coronatijd de werkdruk hoger is dan ooit. 11% van deze mensen zit zelfs tegen een burn-out aan. De aandacht voor psychologische veiligheid op de (online) werkvloer is hierdoor van essentieel belang. Naast dat het verzuim toeneemt, zullen mensen die nu een negatieve werkervaring hebben zodra de crisis voorbij is als eerste vertrekken. Ontdek in dit artikel wat psychologische veiligheid is, waarom het belangrijk is voor het organisatiesucces en de 5 belangrijkste aandachtspunten.

Bij deze whitepaper hoort een introductie. Deze vind je hier.

Download de whitepaper ‘Psychologische veiligheid
op de (online) werkvloer’

Gepost door René Brouwers

Mijn werk bestaat uit een leuke combinatie van werk als directeur van de Nederlandse vestiging van Great Place to Work, werk als consultant onder andere door het geven van workshops en inspiratiesessies en het onderhouden van de contacten binnen ons wereldwijde netwerk van Great Place to Work-vestigingen. En als mooiste: Zoveel mogelijk in gesprek zijn met klanten over hun ontwikkeling en verandering als organisatie, veelal vanuit hun ambitie een Best Workplace te zijn.