Recent omvangrijk onderzoek(*) geeft aan aan dat één op drie medewerkers angst heeft niet meer relevant te zijn. Dit heeft een enorme negatieve impact op jouw organisatie. Medewerkers worden minder productief, het risico op stijgend absenteïsme en verzuim vergroot, en medewerkers waarin je hebt geïnvesteerd verlaten jouw organisatie op zoek naar meer relevantie. Er zijn tal van redenen die deze angst veroorzaken. Maar gelukkig zijn er ook acties die jij als HR kan nemen om medewerkers te engageren en opnieuw relevant te zijn in de organisatie.

Download dit onderzoeksrapport nu gratis via het formulier op deze pagina

(*) Uniek onderzoek uitgevoerd door Otto Beisheim School of Management in samenwerking met Oracle onder 5.600 medewerkers en 850 HR directeuren in diverse organisaties.

Gepost door Bart Van Keer

+25 years of experience in HR, business tranformation and complex technology.

Laat een opmerking achter.