De toekomst is nu!

Integron en HRcommunity slaan de handen ineen met de Employee Experience Monitor. Hoe gaat het met jou, jouw organisatie en je medewerkers tijdens en na de COVID-19 pandemie? Wat zijn de lessons learned? Doe mee en ontvang na afloop van het onderzoek de resultaten.

NAAR HET ONDERZOEK

In 2019 beschouwde, volgens onderzoek van het World Economic Forum, minder dan 10% van de bedrijfsleiders uit G20 en OESO-landen de verspreiding van infectieziekten als een dreigend wereldwijd risico. Ook hadden bedrijven niet verwacht dat een pandemie kon plaatsvinden die hun reputatie als verantwoordelijke werkgever op de proef zou stellen.
 
Begin 2020 worden alle organisaties wereldwijd toch geconfronteerd met precies zo’n crisis en de noodzaak om de ernstige zorgen van verschillende categorieën medewerkers op te pakken en te ondervangen. Denk aan:

  • Medewerkers die al op afstand werkten;
  • Medewerkers die werken op afstand niet gewend waren, maar dat met de juiste ondersteuning wel kunnen;
  • Medewerkers die om verschillende redenen niet kunnen werken;
  • Medewerkers die op locatie of kantoor moeten blijven werken.

Ondertussen moeten de business en bedrijfsvoering overeind blijven. Veel bedrijven in verschillende sectoren waren ook niet ingericht voor flexibel of op afstand werken. Zij moesten met spoed nieuwe faciliteiten inrichten en processen en procedures vernieuwen – meestal zonder eerdere vergelijkbare ervaringen hierin.

Ontwikkelingen die al in gang waren gezet, als gevolg van economische, maatschappelijke, ecologische en technologische ontwikkelingen en verwachtingen, zijn in enorm tempo versneld. Het tempo is zo hoog en de maatregelen zo serieus, dat we bijna kunnen stellen dat de toekomst nu is. Het lijkt er sterk op dat veel organisaties aan het transformeren zijn en we als maatschappij middenin een transitie zitten.

Doe mee met de EXmonitor en ontvang de resultaten

Wij willen heel graag weten hoe dat bij jou en jouw organisatie verliep, hoe het nu gaat en wat jouw verwachtingen zijn met oog op de toekomst. Daarom starten wij samen met onze partner Integron de EXmonitor. Wij brengen daarmee de beleving en het welzijn van werkend Nederland in kaart. Wij gaan deze monitor vaker uitzetten, zodat wij ook de ontwikkeling in de tijd kunnen volgen.

Samen komen we tot next practices, door best practices te delen

Wij stellen het in hoge mate op prijs als jij meedoet. Wij vragen in deze Employee Experience Monitor naar jouw visie, naar hoe jij je voelt en hoe je de afgelopen periode hebt beleefd. Daarnaast zijn we benieuwd naar hoe het met jouw medewerkers gaat en hoe jouw organisatie de verbinding, het enthousiasme, het moraal en de wellbeing op peil houdt.

Doe mee met het onderzoek en je ontvangt het rapport met de resultaten na afloop. Samen komen we tot next practices, door best practices te delen!

NAAR HET ONDERZOEK
Integron-logo_horzizontaal

Gepost door Arjen Maliepaard

Arjen Maliepaard is Managing Director van Integron en oprichter van Groo. Hij is initiator van de Beleving Awards, de Dag van de Gastbeleving en het jaarlijkse onderzoek naar Medewerkerbeleving in Nederland. Arjen is ervan overtuigd dat een optimale klantbeleving alleen mogelijk is met enthousiaste, betrokken en tevreden medewerkers. Het één kan niet zonder het ander. Hoe haal je als organisatie het beste uit je klanten en medewerkers en zorg je ervoor dat je echt een topperformer wordt? Alleen door het potentieel van je medewerkers optimaal te benutten, te zorgen voor een hoge mate van enthousiasme en hen optimaal te faciliteren zullen organisaties erin slagen om een duurzaam succesvolle organisatie te worden.

Laat een opmerking achter.