In 2020 heeft Randstad Groep Nederland de keuze gemaakt om medewerkers centraal te stellen door het programma ‘Je beste zelf zijn’ leidend te laten zijn. Deze keuze past naadloos bij de gedachte van Human Forward: bij ons werken bijzondere mensen die in hun kracht staan en -ondersteund door technologie en data- het verschil maken in de markt. De manier van leven en werken is vanaf maart flink veranderd. Medewerkers hebben hun eigen ervaring opgedaan en geleerd hoe je in de nieuwe werkelijkheid je beste zelf kunt zijn. Dit hebben we onderzocht, door middel van enquêtes en met ons eigen medewerkerscommunity ondersteund door InnerVoice. Zo geven we samen vorm aan “het beste werken”.

Je kunt de webinar van 21 januari 2021 nu terugkijken via onderstaande video

Let op: je wordt doorgestuurd

webinar-verandering-door-dialoog

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.