Hoe ziet het kantoor er straks uit als COVID-19 geen bedreiging meer is? Hoeveel collega’s gaan weer terug naar kantoor? En komen ze dan allemaal op hetzelfde moment? Wat moet het kantoor vooral bieden? Een rustige werkplek, een ontmoetingsplek of een mix daarvan. Moet het kantoor überhaupt wel aangepast worden aan de nieuwe werkelijkheid? 

In deze webinar gaan we op zoek naar antwoorden met Solved, huisvestingsadviseur voor eindgebruikers van vastgoed. Solved heeft een tool ontwikkeld die hierin inzicht geeft. De uitkomsten en de lering delen wij graag met jou. Ook geven we alvast een tipje van de sluier: de kantoren krijgen in de toekomst minder meters en meer muren. 

Je kunt de webinar van 23 maart 2021 nu terugkijken via onderstaande video

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van dit webinar, kun je deze stellen in het chatvenster aan de rechterkant. Jouw vraag wordt dan via e-mail verstuurd en beantwoord.

Kijk terug webinar Het kantoor van de toekomst2

Let op: je wordt doorgestuurd

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.