Zwolle, 29 maart 2021 

De werkomgeving van de toekomst is slim, duurzaam en gezond! Tijdens het nieuwe jaarlijkse event WORKPLACEXPERIENCE 2022 (WPX) ontmoeten professionals die zich bezighouden met het  organiseren en inrichten van de werkomgeving elkaar!  

Over precies 365 dagen is het zover: tijdens het tweedaagse event stappen de 1.500 deelnemers letterlijk in de werkomgeving van de toekomst. Deelnemers maken kennis met technologische  innovaties, revolutionaire ontwerp-filosofieën, integrale dienstverleningsconcepten, duurzame  producten en natuurlijk volop kennisdeling over de projecten van vandaag en morgen! 

Het event is zowel fysiek als online te volgen voor deelnemers. Het evenement wordt in NEXT LEVEL  te Gorinchem georganiseerd. Vanzelfsprekend is de locatie duurzaam bereikbaar via OV. 

Kennis delen en ontmoeten 

Er is tijdens WPX veel ruimte voor het delen van kennis tussen de deelnemers en partners. In  samenwerking met de experts van Smart WorkPlace (SWP) wordt een aansprekend  contentprogramma samengesteld met keynote sprekers, round table sessies en market visions. 

Goldparty 

Op 29 maart organiseert WPX in samenwerking met SWP een fantastische exclusieve Goldparty waarbij diverse awards worden uitgereikt. De eerste award die we kunnen bekendmaken is de  Workplace manager of the Year. De nominatieronde zal medio oktober live gaan via SWP en  aangesloten partners. 

Partners 

WPX en SWP zoeken partners die willen en durven samenwerken! Brancheverenigingen,  beroepsverenigingen, kennisinstellingen en media die willen bijdragen aan de slimme, duurzame en  gezonde van de toekomst kunnen contact opnemen met Wietse Walinga van SWP. 

Gepost door Persberichten

Laat een opmerking achter.