Tags: download, Future of Work, whitepaper

Whitepaper: Het kantoor van de toekomst

Hoe ziet het kantoor er straks uit als COVID-19 geen bedreiging meer is? Hoeveel collega’s gaan weer terug naar kantoor? En komen ze dan allemaal op hetzelfde moment? Wat moet het kantoor vooral bieden? In deze whitepaper vind je alle antwoorden.

Na ruim een jaar ervaring met thuiswerken gecombineerd met werken op kantoor is het tijd om de balans op te maken. Wat hebben we geleerd? Hoe kunnen we de voordelen van hybride werken meenemen naar de toekomst? En welke kantoorinrichting past het beste bij het nieuwe werken? Wij gingen in gesprek met HR-leiders van o.a. TomTom, Leaseplan en ONVZ over werken na corona.

Huisvestingsadviesbureau Solved schoof aan en pleitte voor een tijdige planontwikkeling.

Download whitepaper

Naam(Vereist)
Ik ga akkoord(Vereist)
Tags: download, Future of Work, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE