Een jaar geleden hebben wij een onderzoek in de community gedaan naar HR in tijden van corona. Van de antwoorden die wij opgehaald hebben, is een artikel geschreven. Een van de uitkomsten was dat het houden van verbinding en een goede communicatie destijds met stip op 1 stonden als een van de belangrijkste thema’s voor HR.

Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we veel geleerd. Hoog tijd om de huidige situatie weer eens te meten bij onze community. Op welke thema’s zijn jullie versneld óf juist vertraagd? En waar zie jij blijvende verandering? Ook zijn wij benieuwd naar wat er nog mist binnen jouw organisatie om beter uit de pandemie te komen?

Doe mee en vul snel onze 5 vragen in! Een kleine moeite voor een grote eer, namelijk eeuwige roem voor je collega’s in de community. Wij schrijven van jouw reactie een mooi artikel waar wij anderen weer mee inspireren. Uiteraard leggen wij het stuk aan je voor ter goedkeuring als we gebruik maken van jouw quote.

De uitkomsten van het vorige onderzoek vind je hier.

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.