Tags: barometer, coronacrisis, future of HR, onderzoek

HR na corona? Geef je mening

Wij zijn heel benieuwd op welke thema`s jouw organisatie door corona is versneld is, of juist vertraagd. Waar zie jij blijvende verandering? En wat mist er nog binnen jouw organisatie om beter uit de pandemie te komen?
Met deze barometer verbinden wij op gedeelde uitdagingen, om te leren van elkaar, kun je de eigen situatie inschatten ten opzichte van de rest van het vakgebied (benchmark), doe je inzichten op hoe anderen met deze crisis omgaan, kun je jouw vraagstuk neerleggen bij de community.

De pandemie houdt ons nog steeds in z`n greep en lijkt de toekomst van HR permanent te veranderen. Organisaties zijn steeds meer gaan inzien dat zaken als wellbeing, leren en medewerkersbetrokkenheid essentieel zijn voor een toekomstbestendige organisatie. Hoog tijd om de huidige situatie weer eens te meten bij onze community. Op welke thema`s zijn jullie versneld óf juist vertraagd? En waar zie jij blijvende verandering? Ook zijn wij benieuwd naar wat er nog mist binnen jouw organisatie om beter uit de pandemie te komen?

Wij horen graag de mening van experts en ervaringsdeskundigen, van jou dus! Doe mee en vul snel onze 5 vragen in! Een kleine moeite voor een grote eer, namelijk eeuwige roem voor je collega`s in de community. Wij schrijven van jouw reactie een mooi artikel waar wij anderen weer mee inspireren. Uiteraard leggen wij het stuk aan je voor ter goedkeuring als we gebruik maken van jouw quote.

Ga naar de barometer

Tags: barometer, coronacrisis, future of HR, onderzoek
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE