Deze pagina is onderdeel van het lidmaatschap van HRincubator. Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 30 september 2021

15:00 – 17:00 uur

Meet-up - Leaseplan - Tjahny Bercx _ Marjorie Soeters - 30 september 2021

Tjahny Bercx, CHRO & Majorie Soeters, Director Leadership and People development bij LeasePlan
Skills are the new currency

Tjahny Bercx begon zijn carrière als officier bij de Koninklijke Marine en werkt inmiddels al ruim twintig jaar als HR-professional. Hij was vice-voorzitter bij ING Baring en later bij KLM, voordat hij in 2005 bij LeasePlan aan de slag ging. LeasePlan zal de komende jaren vergaand digitaliseren, vertelt hij, en de missie verbreden in lijn met huidige technologische, generationele en maatschappelijke veranderingen. ‘Dit is een zeer opwindende tijd voor HR. Om nu CHRO te zijn van een internationaal bedrijf is fantastisch.’

Sinds april 2017 is Majorie Soeters Director Leadership and People development. Daarvoor is zij 22 jaar werkzaam geweest bij Odgers Berndtson als Partner van de Leadership Practise. Zij heeft haar Master Degree Rechten behaald aan de Rijks Universiteit Leiden en daarna haalde zij haar Master Degree Psychodynamisch Counseling aan de Universiteit van Utrecht. 
Majorie interesses liggen in het bijzonder bij leiderschap ontwikkeling, team en groep dynamiek, team ontwikkeling, coaching, talent ontwikkeling en assessments.

Deze online Meet-up wordt georganiseerd voor HR professionals (directeuren/managers en hun teams) werkzaam in organisaties.

Eerst meer informatie? Hier lees je alles over wat HRincubator inhoudt.


Bekijk hier de Tuesday Talk met Tjahny Bercx van 25 mei j.l.


Donderdag 10  februari 2022

14:00 – 17:00 uur

Sander Gremmen, owner Crystal Clarity
Biofeedback inzichten voor vitalere en betere leiders 

Sander Gremmen is de oprichter van Crystal Clarity. Hij heeft 10 jaar ervaring als coach met een expertise is stress, vitaliteit en slimmer werken. Hij heeft ervaring met uiteenlopende klanten van grote multinationals tot artsen. Alle Crystal Clarity coaches hebben de drive om te ontdekken wat echt werkt om mensen te ontwikkelen en daarom gebruiken ze wetenschappelijk onderbouwde technologie om objectief te meten.

Crystal Clarity meet, wetenschappelijk onderbouwd, met sensoren het lichaam van medewerkers en leiders. Duizenden dagen aan biofeedbackdata leveren interessante inzichten op. Tijdens deze meet-up deelt Crystal Clarity unieke inzichten om het welzijn van leiders, alsook werknemers, te verbeteren met als gevolg de prestaties te bevorderen.
Onze data geven inzichten in de prestaties van het brein en lichaam binnen een specifieke context. Crystal Clarity laat zien waarom vitaliteit noodzakelijk is om op een goede manier leiding te geven.


Donderdag 14 april 2022

14:00 – 17:00 uur

Sanna Visser, partner Makerstreet
Wat gebeurt er als je Design en HR expertise bundelt?

Sanna Visser is partner binnen het Makerstreet netwerk. Ze is verantwoordelijk voor het bedrijf Unplugged – een behavioural research en service design bureau. Vanuit een diepgaand inzicht in menselijk gedrag ontwerpt Unplugged oplossingen die passen bij de wensen van mensen.
Als ex-topsporter met een achtergrond in sociale wetenschap en later als organisatieadviseur, is Sanna altijd bezig geweest met mensen in beweging brengen. Zij gelooft in de kracht van design thinking en deelt dat graag tijdens deze praktische sessie.

Inhoud meetup

Wat gebeurt er als je Design en HR-expertise bundelt? Met eigen ogen hebben wij gezien dat dit leidt tot echte vernieuwing binnen organisaties. Deze incubator draait dan ook om employee experience design – ontwerpen met de mensen om wie het gaat – de medewerkers!
Design thinking gaat niet over theorieën, modellen en plannen. Het gaat over doen. Over onderzoeken, experimenteren en leren. De meet-up verzorgd door Unplugged is boven alles dus praktisch. We gaan samen aan de slag en delen cases uit de praktijk. 


Wil je je alvast aanmelden voor een van deze meet-ups?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.