Deze pagina is onderdeel van het lidmaatschap van HRincubator. Klik hier voor meer informatie.

De Pitch Arena is een voedingsbodem voor nieuwe ideeën, producten en samenwerkingen. Niet alleen kunnen bedrijven tijdens dit event ontdekken wat er speelt binnen HR, maar voor start-ups is het ook de uitgelezen kans om feedback te krijgen op nieuwe oplossingen die voortkomen uit hun product of dienst. Er staan uiteenlopende thema’s centraal, zodat er een divers aanbod zal zijn voor alle aanwezigen. Wij nodigen HR-professionals en hun teams uit in een inspirerende omgeving en brengen hen samen met de start-ups om te netwerken, inzichten te delen en te innoveren. Benieuwd naar de pitch arena van dit jaar? Klik dan hier.

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.