Deze pagina is onderdeel van het lidmaatschap van HRincubator. Klik hier voor meer informatie.

Iedere laatste dinsdag van de maand presenteert een van onze leden een half uur zijn of haar expertise en verhaal tijdens de Tuesday Talks in de vorm van een webinar. Tijdens deze Tuesday Talks bespreken members verschillende onderwerpen. Ze delen de best (en wie weet ook juist wel de worst) practices van de organisatie. Hierdoor komen we samen tot next practices. Ook heb je toe toegang tot de member omgeving. Hierin vind je een verzameling van alle Tuesday Talks, whitepapers, magazines, playbooks en best practises. Kortom: laat je inspireren, leer en innoveer! Ook benieuwd welke Tuesday Talks er wanneer op de planning staan? Klik dan hier.

Voor jou als member is het ook mogelijk om zelf het podium te pakken en jouw verhaal te delen tijdens een van onze Tuesday Talks. Ben of ken jij een inspirerende HR leider met een inspirerend verhaal? Klik dan hier!

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.