HRcommunity gaat in gesprek met Oracle en de HRtop100 winnaars van 2020/2021

Met welke strategie wonnen Sunweb en Achmea de HRtop100 en wat is de rol van data bij award winning HR? 

De pandemie houdt ons nog steeds in z’n greep en lijkt de toekomst van HR permanent te veranderen. Organisaties zijn steeds meer gaan inzien dat zaken als wellbeing, leren en medewerkersbetrokkenheid essentieel zijn voor een toekomstbestendige organisatie. De trigger of versnelde factor hiervoor is vanzelfsprekend de pandemie, maar het heeft organisaties ook doen beseffen dat de genoemde topics al ‘onder water’ speelden en het kijken naar de toekomst relevant blijft.

Tijdens dit webinar gingen Elly Ploumen, Groepsdirecteur HR bij Achmea, Marlise Mahieu, Director People, Organization & Culture bij Sunweb Group, en Oscar Lausegger, Strategy Director HCM bij Oracle, met de kijkers en met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. Hoe kun je ervoor zorgen dat HR voorop loopt in deze digitale transformatie en welke rol spelen technologie, en nog specifieker; data in deze transformatie?

Je kunt de webinar van 29 juni 2021 nu terugkijken via onderstaande video

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van dit webinar, kun je deze stellen in het chatvenster aan de rechterkant. Jouw vraag wordt dan via e-mail verstuurd en beantwoord.

Let op: je wordt doorgestuurd

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.