Achter de schermen zijn we alweer geruime tijd bezig met het opnemen van podcasts met de genomineerden van dit jaar. De eerste zijn nu te beluisteren en er zullen er gedurende het jaar nog velen volgen, dus houd de website en onze socials in de gaten!

Thema

Waar COVID-19 vorig jaar ieder gesprek domineerde, zien we dat er inmiddels ruimte is ontstaan om verder te kijken. De afgelopen 1,5 jaar is een soort pressure cooker geweest waarin veranderingen zich in sneltreinvaart hebben opgevolgd. Nu is het tijd om alles wat we geleerd hebben toe te passen een nieuwe (en hopelijk optimale) toekomst van werk te creëren. Werken ‘post corona’ en alles wat daarbij hoort is dan ook het centrale thema van dit jaar. En gelukkig geeft dat ook weer ruimte voor onderwerpen die misschien wat naar de achtergrond verdrongen waren en waar we nu ons HR-hart weer aan op kunnen halen. 

Iedere maand vind je nieuwe podcasts op de website van HRtop100. De nieuwste podcasts beluister je via onderstaande afbeeldingen. Let op: je wordt doorgestuurd naar HRtop100.nl.

HRtop100 eerste podcasts 2021

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.